Record Fair Den Bosch Holland
Record Fair Den Bosch Holland
Record Fair Den Bosch Holland
Record Fair Den Bosch Holland
Record Fair Den Bosch Holland
Record Fair Den Bosch Holland
Record Fair Holland
Record Fair Holland
Record Fair Holland
Record Fair Holland
Record Fair Holland
Record Fair Holland
Record Fair Holland
Youtube
Instagram
Facebook

Pseudonym Records presenteert:

Presentatie Deluxe Box - Boek/11CD Box Q65 - The Life We Live - Anthology 1965-2000

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van een speciale deluxe boxset gewijd aan de legendarische Nederlandse band Q65 tijdens de Mega Record & CD Fair op zaterdag 13 april. Op deze dag zal op het hoofdpodium tussen 11.30 en 12.00 uur een bijzondere introductie plaatsvinden van deze unieke en weelderige boxset.

Deze deluxe boxset, in LP-formaat, bevat een prachtig 216 pagina’s tellend hardcover koffietafelboek, samen met een 11CD-box, allemaal verpakt in een fraaie doos met deksel. Met een gewicht van 3 kg is deze boxset een waar collector’s item voor fans van Q65 en liefhebbers van Nederlandse muziekgeschiedenis.

Speciale gasten zullen aanwezig zijn om deze lancering te vieren, waaronder: Frank Nuijens (voormalig bandlid van Q65), Hans Waterman (drummer van de laatste formatie van Q65 en bekend van Cuby + Blizzards), Jim Bieler (zoon van wijlen Wim Bieler), Peter Koelewijn (producer van de eerste single ”You’re The Victor”) en Ruud van Dulkenraad (o.a. organisator Haagse Beatnach 1980 en voormalig hoofdredacteur Muziek Express). De presentatie van de lancering zal gedaan worden door Marc Stakenburg: journalist en schrijver van o.a. het boek ”Music Trails USA”.

Na afloop van de lancering zal er een signeersessie plaatsvinden naast het podium, waar fans de gelegenheid hebben om handtekeningen te verzamelen en met de speciale gasten te praten.

Voor de eerste 200 kopers zitten er in de box replica’s van de originele Decca promo posters van de singles The Live I Live & From Above.

 • Q65 Mega Record Fair Den Bosch
 • Q65 Mega Record Fair Den Bosch
 • Q65 Mega Record Fair Den Bosch

Q65 was een van de meest opwindende, rebelse bands uit Nederland in de jaren 1960. Voor hun fans - toen en nu - vertegenwoordigde Q65 een manier van leven. Met hun muziek, hun imago, hun elke beweging en actie, verwierpen deze vijf langharige schurken uit Den Haag conformiteit en daagden ons uit om in hun kielzog te volgen. Vanaf 1966 bestormden ze de muziekscene met de hitsingles You’re The Victor, The Life I Live, I Despise You en World Of Birds, samen met hun meesterlijke debuutalbum Revolution. Hun muzikale revolutie ging door aan het eind van de jaren zestig en in de jaren zeventig met uitstekende albums als Revival, Afghanistan en We’re Gonna Make It. Door breakups, reünies en talloze bezettingswisselingen bleven ze met tussenpozen geweldige muziek maken in de decennia die volgden, tot de tragische dood van zanger Willem Bieler in november 2000.

THE LIFE WE LIVE is de definitieve Q65 anthologie, die hun complete opgenomen werk 1966-2000 presenteert op 11 CD’s, allemaal afkomstig van de originele mastertapes. Naast alle albums en singles van de groep, en Frank Nuijens’ soloalbum Rainman uit 1971, bevat de collectie een schat aan niet eerder uitgebrachte outtakes, alternatieve mono- en stereomixen en zeldzame live-opnamen.

THE LIFE WE LIVE bevat ook een rijk geïllustreerd 216 pagina’s tellend hardcover koffietafelboek met gedetailleerde liner notes van Mike Stax, samen met honderden full-colour en zwart-wit foto’s, en reproducties van fotohoezen, posters, advertenties, tijdschrift- en krantenartikelen en andere zeldzame Q65 ephemera, waarvan sommige afkomstig zijn uit de persoonlijke archieven van de bandleden. Zorgvuldig onderzocht en geannoteerd, en spectaculair verpakt, is THE LIFE WE LIVE de ultieme Q65 collectie.

 • Artist: Q65
 • Box: The Life We Live - Anthology 1965-2000
 • Format: deluxe hardcover box (315 x 315 x 65mm) included hardcover book, 11CD box
 • Label: Pseudonym Records Cat. No.: BOXP-1141
 • barcode: 2090504108843 / NUR 661
 • Weight: 2,5 KG

Nieuwe LP Releases: Q65 Revolution - Mono Versie & Injection

LP Q65 - REVOLUTION - MONO VERSIE (luxe editie)
Verkrijgbaar op 180 gram zwart & transparant groen

LP Q65 - INJECTION
Verkrijgbaar op 180 gram zwart & transparant rood vinyl

Q65 was een van Nederlands populairste beatbands uit de jaren 60. Na hun gloriejaren, die abrupt eindigden in januari 1968 toen zanger Willem Bieler het leger inging, kwam de band in het voorjaar van 1970 weer bij elkaar, met drummer Beer Klaasse van de legendarische Group 1850 achter de drumkit. Het album Injection bevat (onuitgebrachte) live opnamen & demo’s (8 tracks 1970), het legendarische Beatnach concert (4 tracks 1980) en twee akoestische nummers uit 1996. Geremasterd van de originele mastertapes. Verpakt in een weelderige gatefold hoes aangevuld met zeldzame foto’s en memorabilia.

 • Presentatie: zaterdag 13 april, op het hoofdpodium in hal 2 tussen 11:30 en 12:00 uur
 • Op de stand van Pseudonym nabij het podium.
 • Q65 Mega Record Fair Den Bosch
 • Q65 Mega Record Fair Den Bosch
 • Q65 Mega Record Fair Den Bosch

Mega Record Fair Den Bosch

Voorverkoop Mega Record Fair Den Bosch

Mega Record Fair

Mega Record Fair

Mega Record Fair

Mega Record Fair

Mega Record Fair

Naar boven