Vinyl & Liquidlight, een fantastische combinatie!

Een nieuwe manier om te feesten als vanouds. Vinyl & Liquidlight heet het concept. De muziek heeft een gaatje in het midden en het licht spat in kleuren uiteen.

Vinyl en Liquid Light
Vinyl & Liquid Light | Mega Platen & CD Beurs

Vooraf gaat een zoektocht op zolder naar een platenspeler, lp’s en singles, die al jaren smachten om weer te worden gedraaid. Op het feest wordt de passie voor muziek gedeeld, er is bewondering voor de vormgeving van de hoezen en gesprekken smelten samen met de warme klank van de grammofoonplaten. Een psychedelische Liquidlightshow vormt het dynamische decor.

Huiskamers worden omgetoverd tot een Music Club House met de fantastische kleuren van de Lightshow via tv-scherm en/of beamer. Een DVD met de betoverende jaren zestig lightshow is te bestellen via universalcolors.nl, een project van twee Nederlandse kunstenaars.
De platenspeler staat centraal op deze huisfeesten. De muziekkeuze wordt mede bepaald door bezoekers die hun favoriete lp’s en singles meenemen.

Voor diegenen aangestoken door het Vinyl-virus is er op 19 & 20 november in de Jaarbeurs van Utrecht de Mega Platen & CD Beurs, waar liefhebbers van over de hele wereld komen zoeken, luisteren en vinden.

Vinyl & de Liquidlightshow zijn blijkbaar even weg geweest; underground. Maar gelukkig zijn deze culturele schatten bewaard gebleven. Zij bieden nu de mogelijkheid een eigen wereld te scheppen van muziek, verwondering en schoonheid.