Platen & CD Beurs RAI Amsterdam 26 januari 2013

RAI vol popmuziek op vinyl en cd

Platenbeurs RAI 26 januari 2013
Platenbeurs RAI 26 januari 2013 vol popmuziek op vinyl en cd

Traditioneel vindt voor alle vintageliefhebbers, vinylverzamelaars,  Dj’s, en popfanaten op zaterdag 26 januari in de RAI Amsterdam de eerste Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar weer plaats. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD’s, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.

De platenbeurs in de RAI is onder andere bij Dj’s erg populair als een van de beste vindplaatsen voor zeldzame muziek. De afdeling vinyl is de snelst groeiende  op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan, die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen.
En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit  soul en disco klassiekers uit de jaren ’70, electro uit de jaren ’80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ’90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er  genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod. Ook voor de beginnende verzamelaar is er volop keus aangezien er diverse standhouders aanwezig zijn met veel goedkope cd’s, elpees en singles.

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 26 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 7 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Bel voor meer informatie overdag naar 0229 213891 of kijk op: www.recordplanet.nl