Record fair RAI Amsterdam January 25, 2014

De RAI Amsterdam is voor het 21ste jaar het domein van de muziekliefhebber.

Sinds 1994 is er voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars,  Dj’s, en cd-fanaten op zaterdag 25 januari in de RAI Amsterdam de eerste Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar. Vinylplaten zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD’s, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.

Platen & Cd Beurs 25 januari 2014 RAI Amsterdam

Platen & Cd Beurs 25 januari 2014 RAI Amsterdam

De platenbeurs in de RAI vindt voor het 21ste opeenvolgende jaar plaats en is onder andere bij verzamelaars en Dj’s erg populair als een van de beste vindplaatsen voor zeldzame muziek. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel nieuwe bezoekers  aan, die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen.

En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit  soul en disco klassiekers uit de jaren ’70, electro uit de jaren ’80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ’90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

Record Fair RAI Amsterdam January 25, 2014
Record Fair RAI Amsterdam January 25, 2014

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt circa de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod. Ook voor de jeugd of de beginnende verzamelaars is er volop keus aangezien er meerdere standhouders aanwezig zijn met veel goedkope cd’s, elpees en singles.

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts.

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 7 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Bel voor meer informatie overdag naar 0229 213891 of kijk op: www.recordplanet.nl