Platen & CD Beurs RAI Amsterdam zaterdag 27 september 2014

Amsterdam RAI weer vol met Vinyl en muziek

Recordfair RAI september 2014
Amsterdam RAI weer vol met Vinyl en muziek

Steeds meer platenwinkels verdwijnen uit het straatbeeld maar de behoefte onder liefhebbers voor vinyl platen en cd’s blijft. Vinylplaten zijn tegenwoordig ook weer ongekend populair onder jongeren mede dankzij veel artiesten die hun songs op vinyl uitbrengen. Alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia.

De platenbeurs in de RAI is al 21 jaar lang populair als een van de beste maar ook goedkoopste vindplaatsen voor het zwarte goud. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen.
En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit folk, soul en disco klassiekers uit de jaren ’70, electro uit de jaren ’80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ’90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie R&B op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

Record fair RAI Amsterdam
Amsterdam RAI weer vol met Vinyl en muziek op 27 september 2014

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod.

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer van de RAI: een prachtig ingerichte zaal met bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd’s in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 27 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 7 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Bel voor meer informatie overdag naar 0229 213891 of kijk op: www.recordplanet.nl