Platenbeurs RAI Amsterdam 22 september

De platenbeurs in de RAI is erg populair als een van de beste maar ook goedkoopste vindplaatsen voor het zwarte goud. De afdeling vinyl is de snelst groeiende  op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan, die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen.  En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit  soul en disco klassiekers uit de jaren ’70, electro uit de jaren ’80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ’90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

Platenbeurs RAI Amsterdam zaterdag 22 september
Platenbeurs RAI Amsterdam zaterdag 22 september

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er  genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod.

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd’s in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot  hiphop.

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 22 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 7 euro. Dames en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Houders van CJP krijgen 1 euro korting. Bel voor meer informatie overdag naar 0229 213891 of kijk op: www.recordplanet.nl