Popfotograaf George DuBose signeert 10 juli op Platenbeurs in Hoorn

Popfotograaf George DuBose signeert 10 juli op Platenbeurs in Hoorn
Binnenstad Hoorn vol popmuziek op vinyl, cd & foto

Fotograaf George DuBose op Platenbeurs Hoorn
Popfotograaf George DuBose (USA) signeert op Platenbeurs Hoorn

Popfotograaf George DuBose (USA) zal op 10 juli tijdens de jaarlijkse openlucht Platenbeurs in het centrum van Hoorn zijn dit jaar verschenen fotoboeken presenteren en signeren. DuBose is bekend vanwege zijn jarenlange samenwerking met de Amerikaanse band The Ramones en van zijn werk met Madonna,  de B52’s,  Andy Warhol en verschillende hiphopartiesten zoals Run DMC. DuBose heeft meerdere fotoboeken uitgegeven waaronder ‘I speak Music’ over de Ramones, daarnaast ontwierp hij verschillende bekende elpeehoezen zoals de debuutelpee van de B52’s. Tijdens de Platenmarkt dus een unieke gelegenheid om deze fotograaf te ontmoeten en te spreken over zijn jarenlange ervaring in de Popbusiness.

Behalve popfoto’s zijn vinyl platen weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden.

Popfotograaf George DuBose signeert op Platenbeurs in Hoorn
Popfotograaf George DuBose signeert op Platenbeurs in Hoorn

De Platen & CD Beurs in Hoorn wordt georganiseerd door ARC, de specialist die ook verantwoordelijk is voor de grootste platenbeurs ter wereld: de Mega Platen en CD beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Door jarenlange ervaring zijn er goede contacten opgebouwd met veel buitenlandse standhouders die graag naar Hoorn komen. De buitenlanders zijn bijzonder in trek bij vinyl-liefhebbers en cd-verzamelaars, omdat zij items meenemen die hier niet of slecht verkrijgbaar zijn: speciale uitgaven met een andere hoes, op gekleurd vinyl, met meer bonustracks of een andere b-kant.

Alle muzikale stijlen zijn vertegenwoordigd, zowel op cd als op de plaat. Van rock ‘n roll tot dance, van soul tot nu metal en van punk tot country. Naast  tienduizenden platen en cd’s zijn er op de platenbeurs in Hoorn ook weer  popmemorabilia, tijdschriften, foto’s en posters te vinden.

De cd & platenbeurs begint woensdag  10 juli om 10.00 uur, de toegang is gratis en vindt plaats in het centrum van Hoorn. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 0229 213891 of kijk op www.recordplanet.nl