Mark Hayward (UK) signeert en presenteert een serie van drie boeken over de Beatles, de Stones en Queen.

Speciaal op uitnodiging van de beurs komt de Engelse auteur Mark Hayward naar Utrecht voor zijn eerste presentatie buiten Engeland.

Mark Hayward signeert boeken over de Beatles, Stones en Queen.
Mark Hayward signeert zijn Beatles, Stones en Queen boeken

De drie boeken zijn uitgebracht door uitgever Anova en laten schitterende candid foto’s van de bands backstage zien. Zo eet Freddie Mercury biscuitjes op Ealing Art College, we zien de Stones poseren voor de ‘We Love You’ video en de Beatles op de foto met Muhammed Ali. Bij alle boeken zit een DVD met onbekende video opnames. Naast de introductie van zijn boeken zal Hayward tevens een aantal prachtige Popmemorabilia items exposeren zoals een gesigneerd denim jasje van Alan Lancaster de oprichter van Status Quo en een Music Echo Award van Jimi Hendrix uit 1968.

Mark Hayward signeert zijn Beatles boek met o.a. deze foto van Beatles met Muhammed Ali.
Mark Hayward signeert o.a. zijn Beatles boek met deze foto van The Beatles met Muhammed Ali.

 

 

Verder zijn er originele Queen fotoschilderijen te zien gebruikt voor een videoclip en originele foto’s van de allereerste Pink Floyd foto sessie in Londen. Hayward is bekend door zijn medewerking aan de Simpson’s TV show en produceerde in het verleden een boek en album van Charlie Watts en the Cranberries.

 

Hij zal het gehele weekend aanwezig zijn voor het signeren van zijn boeken en tekst en uitleg te geven over deze bijzondere expositie.